Skip to main content

Bestel bij webwinkels via SponsorKliks, dat levert ons geld op!

Met SponsorKliks kan je een financiële bijdrage leveren aan Muziekvereniging Apollo, zonder dat het jou een cent extra kost! Bestel bijvoorbeeld online een pizza via Thuisbezorgd en Muziekvereniging Apollo ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels zoals Bol, HEMA, Coolblue, Greetz, Zooplus en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar Muziekvereniging Apollo. En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je Muziekvereniging Apollo ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de Muziekvereniging ApolloSponsorKliks-pagina, voor ons zijn het directe inkomsten. Je kan hiervoor klikken op de banner op de homepage van onze website (of het SponsorKliks-logo onderaan deze pagina) of door rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com te gaan. Klik vervolgens op het logo van de winkel. In het hoofdmenu van onze website zie je ook SponsorKliks staan, hier vind je alle informatie.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt. 75% van deze commissie stort SponsorKliks op onze bankrekening. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt voor je product hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteren wij hier dus direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

5% korting op pretparken, musea en dierentuinen voor jou!
Kopen via SponsorKliks levert ons dus geld op maar kan jou ook geld besparen. Gebruik de code SPONSORKLIKS5 als je kaartjes koopt bij Tiqets en je ontvangt 5% korting, daarnaast betaalt Tiqets ook 5% commissie. De kortingscode is minstens geldig tot 31 december 2024.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch Muziekvereniging Apollo weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Muziekvereniging Apollo is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.
Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert Muziekvereniging Apollo niets op.

 

SponsorKliks,