3-8-2019 Palingrokerij

Op 3 augustus, de eerste zaterdag van augustus, vind traditiegetrouw weer de Palingrokerij plaats bij RecreatieBoerderij van Langeraad in Kerkwerve.

Tijdens deze dag onder andere het Open Zeeuws Kampioenschap Paling Roken 2019. Maar ook de Grote Rijdag van "Stoomgroep Kerkwerve" met verschillende stoomtreinen, stoomtrekkers en stoommachines, diverse modelbouw (vliegtuigen, auto's, boten enz.). Veelal in de oude boerenschuur, maar ook buiten gestationeerd. En natuurlijk een ruime markt in het bos met 50 à 60 marktkramen een verscheidenheid aan plaatselijke producten, boerderij producten, streekproducten en reguliere waar. 

En er is ook altijd muziek tijdens deze dag, Dweilband de Notenkluvers is weer van de partij van 11.45 tot 13.15 uur. Gezellig! U komt toch ook?

25-6-2019 Rondgang en concert Brouwershaven

Muziekvereniging Apollo uit Brouwershaven zal op dinsdagavond 25 juni in onze thuisstad Brouwershaven weer een rondgang en optreden verzorgen. We trakteren bewoners, toeristen en passanten weer op een muzikale avond.

De drumband maakt samen met Majorettevereniging Apollonia Brouwershaven rond 19.00 uur een rondgang, waarna de brassband om omstreeks 19.30 uur een concert geeft op de Markt. De brassband zal, zoals u van ons gewend bent, deze avond een gevarieerd programma ten gehore brengen! Natuurlijk spelen ook de leerlingen mee.

Het concert is gratis toegankelijk! Bij eventueel slecht weer zal het concert verplaatst worden naar de het Tonnenmagazijn Brouwershaven.

4-6-2019 Rondgang en concert Kerkwerve geannuleerd

LET OP: de rondgang en het concert zijn geannuleerd i.v.m. de zeer slechte weersvoorspellingen!!!

------------

Muziekvereniging Apollo uit Brouwershaven zal op dinsdagavond 4 juni in Kerkwerve weer een rondgang en optreden verzorgen. De drumband maakt samen met Majorettevereniging Apollonia Brouwershaven rond 19.00 uur een rondgang door Kerkwerve, waarna de brassband om omstreeks 19.30 uur een concert geeft bij de Kerk aan de ring. De brassband zal, zoals u van ons gewend bent, deze avond een gevarieerd programma ten gehore brengen! Natuurlijk spelen ook de leerlingen mee. Het concert is gratis toegankelijk!

 

FB event activiteit kerkwerve geannuleerd

10-5-2019 Algemene ledenvergadering

Zaterdag 10 mei vond weer de jaarlijkse ALV (algemene ledenvergadering) plaats van Muziekvereniging Apollo, voor leden en ere-leden. Een mooi moment om de jubilarissen van dit jaar in het zonnetje te zetten. We hadden er deze keer maar liefst vier! Ze zijn respectievelijk 12,5 en 25 jaar muzikant en lid van Apollo, en kregen daarom een oorkonde en KNMO-speld opgespeld door voorzitter Carla Bakker. Mieke Vader, die 25 jaar lid is, kreeg ook de speciaal gemaakte Apollo-speld opgespeld. We hopen natuurlijk dat ze allen nog lang lid zullen blijven en met veel plezier muziek maken. Nogmaals gefeliciteerd!!!

 

DSCF0846 vierkant web

15-6-2019 Eilandelijke Muziekdag

Zaterdag 15 juni is het weer zover: de Eilandelijke Muziekdag. De dag waar de HaFaBra- en majoretteverenigingen van Schouwen-Duiveland zich presenteren aan u. Ook dit jaar vind deze dag plaats op het Havenplein in Zierikzee.

De drumband start de dag om 9.35 uur, samen met Majorettevereniging Apollonia, met een rondgang door Zierikzee. Daarna zal de brassband om 10.10 uur een concert geven, onder leiding van René Passenier. Om 12.05 uur verzorgt de drumband een stilstaand optreden, onder leiding van Peter de Punder.