19-1-2019 Nieuwjaarsconcert 'Een brasstastisch 2019'

Brassband Apollo start ook komend jaar met het nieuwjaarsconcert 'Een brasstastisch 2019'! Ditmaal in samenwerking met euphoniumspeler Edwin de Neijs. Op zaterdag 19 januari 2019 blikken we vooruit naar weer een mooi en fantastisch muzikaal jaar.

U kunt tijdens het concert genieten van Brassband Apollo onder leiding van René Passenier en, u mogelijk wel bekend, onze gast-solist Edwin de Neijs. De brassband zal een gevarieerd programma ten gehore brengen, en een begeleidende rol op zich nemen tijdens de solo's op euphonium van Edwin de Neijs.

Edwin de Neijs studeerde euphonium en directie op het Brabants Conservatorium. Na het behalen van het diploma docerend musicus (cum laude) studeerde hij in 2001 als eerste euphoniumspeler in Nederland af voor de tweede-fase studie verzorgd door de conservatoria van Tilburg en Maastricht. In 1999 won hij het proefspel bij het orkest van de Koninklijke Luchtmacht en is bij dit orkest ook actief als arrangeur en componist. In 2008 won hij een compositiewedstrijd met de mars Airpower, die Apollo ook ten gehore zal brengen. Hij is een regelmatig gevraagde solist, dirigent en jurylid bij Hafabra-orkesten, en verzorgt workshops. Hij remplanceerde onlangs bij een aantal projecten van het Rotterdams Philharmonisch orkest.

We hopen u zaterdag 19 januari te mogen begroeten in het Tonnenmagazijn te Brouwershaven, het concert zal om 19.30 uur beginnen en de toegang is gratis.

FB event nieuwjaarsconcert