27-09-2019 'De Marsmeiden en Apollo & Apollonia'

Unieke muziektheaterproductie over het fenomeen majorettes van 100 jaar geleden, speciaal samengesteld voor de manifestatie 'Rotjeknor en Brouwse Bruis'. Met een bruisend theaterstuk van Theatergroep Zierik en optredens van Muziekvereniging Apollo Brouwershaven en Majorettevereniging Apollonia Brouwershaven!

Dit alles vind vrijdag 27 september plaats, in de Grote Kerk in Brouwershaven. De avond start met een rondgang van de drumband samen met Majorettevereniging Apollonia. In de kerk start daarna de avond met optredens van zowel drumband als brassband.

26-10-2019 jaaruitvoering: Apollo at sea

Bram en Anna hebben vakantie! Ze vinden aan de waterkant van de Grevelingen een boot. Samen varen ze uit en beleven avonturen op en onder water, als ze op zoek gaan naar een schat...

U kunt deze avond genieten van een gevarieerd en afwisselend programma door Brassband Apollo o.l.v. René Passenier, Drumband Apollo o.l.v. Peter de Punder en de Blokfluitgroep o.l.v. Carla Bakker. En uiteraard laten ook de leerlingen van brass- en drumband van zich horen!

In de pauze zal er een mooie grote verloting worden gehouden, waarmee u ook dit jaar weer schitterende prijzen kunt winnen. De avond is na de laatste slotnoot van muziekvereniging Apollo nog niet afgelopen. We hebben bal na met live-muziek door Jeelz: een gezellig samenzijn met een dansje op zijn tijd!

Het Tonnenmagazijn (Brouwershaven) is om 19.00 uur open, de avond begint om 19.30 uur. Toegangsprijs donateurs € 1,- (op vertoon van programma) voor niet-donateurs € 7,50 per persoon.

Zomermarkten Brouwershaven 2019

Vanaf 8 juli is het zover, de wekelijkse zomermarkt gaat weer van start! Georganiseerd door Ondernemersvereniging Brouwershaven. Dit jaar in een ietwat ander jasje, van 14.00 tot 20.00 uur. Dweilband de Notenkluvers zal tijdens 4 van de 8 markten zorgen voor een muzikale noot, van 18.30 tot 19.30 uur. Dit zal zijn op maandag 22 juli, 29 juli, 5 augustus en 12 augustus. Tot dan!

Apollo neemt deel aan Rabo ClubSupport

Met Rabo ClubSupport vieren we samen de winst. De echte winst van clubs, stichtingen en verenigingen. Mensen samenbrengen. Talenten benutten. Een sociaal netwerk opbouwen. Elkaar verder helpen. Daar heeft de hele maatschappij baat bij. Dat moeten we niet alleen koesteren maar ook steunen. Daarom geeft de Rabobank als coöperatieve bank ieder jaar een deel van de winst aan verenigingen door het hele land. Zodat zij kunnen blijven doen wat ze nu al doen. Onze wereld, buurt voor buurt, beter maken. Rabobank. Growing a better world together.

Met Rabo ClubSupport (de opvolger van de Clubkas Campagne) investeert de Rabobank dus een deel van de winst in lokale clubs en verenigingen. En ook wij doen mee! Rabobank Oosterschelde stelt dit jaar € 120.000,- beschikbaar. Elke stem is geld waard!

Als lid van Rabobank kun je vanaf 27 september (tot 6 oktober) stemmen op je favoriete vereniging of stichting. Ben je nog geen lid van de Rabobank, vraag dan nu al jouw lidmaatschap aan, zodat je straks je stem uit kunt brengen. Want alleen leden kunnen stemmen!

We kunnen deze bijdrage als muziekvereniging goed gebruiken! Door de aanwas van jeugdleden binnen de vereniging hebben we grote behoefte aan muziekinstrumenten. Door diverse acties en zo ook deelname aan Rabo ClubSupport proberen we deze broodnodige aanschaf te kunnen verwezenlijken. Het zou fantastisch zijn als u en uw familie, vrienden en kennissen hun stem geven aan Muziekvereniging Apollo tijdens de stemperiode.

Lees er alles over op de website van de Rabobank

Trommels te koop!

Altijd al willen trommelen? Of trommel je al maar heb je geen eigen trommel? Muziekvereniging Apollo heeft momenteel gebruikte trommels, Majestic en Premier, te koop! Het gaat om diverse snare en tenor drums. De instrumenten variëren van 2 tot 20 jaar oud, de conditie is gebruikt (voor stilstaande en mars-optredens) maar de vellen zijn redelijk tot goed.  Bekijk ze hier op Marktplaats.

 

trommels